Schoonheidssalon Esthéda

Beauty is being the best version of yourself

Over Schoonheidssalon Esthéda

Ik ben Brenda Venema-Gerritsen, geboren op 15 juni 1977, in Apeldoorn.

In 1997 heb ik de allround opleiding voor schoonheidsspecialiste, visagiste en manicure afgerond. Daarna behaalde ik het diploma 'manuele lymfedrainage voor het gezicht'. Naast mijn opleiding als schoonheidsspecialiste heb ik mijn kennis vergroot met dermatologie voor schoonheidsspecialisten bij U-Consultancy, daar heb ik meer inzicht verkregen over diverse huidstoornissen, acné, rosacea, pigmentvlekken, huidveroudering en littekens.

Na mijn opleiding werkte ik eerst twee jaar met veel plezier in een schoonheidsinstituut, maar kon in september 1999 mijn grootste wens, een eigen schoonheidssalon, realiseren.
Huidverzorging vind ik een boeiend vak, welke ik dan ook met groot plezier en veel passie uitoefen.
De producten waarmee ik u behandel zijn van het hoogwaardige merk MEDEX. Deze producten zijn ook voor thuisgebruik verkrijgbaar. Elders op deze website vindt u meer informatie over dit merk.

Naast mijn jarenlange ervaring bezoek ik regelmatig vakcongressen, product demonstraties en beurzen en lees ik vakliteratuur om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van cosmetische behandelingen. Ik volg ook nog steeds cursussen en workshops om bij te blijven in mijn vak.

Schoonheidssalon Esthéda is aangesloten bij de branche vereniging ANBOS, hetgeen garant staat voor diplomering, kwaliteit en hygiëne.

Sinds 2019 mag ik mijzelf huidprofessional noemen. Dit betekent dat ik professioneel en op verantwoorde wijze huidverzorging en -verbetering toepas in mijn salon.

Graag wil ik er voor zorgen dat u zich na een behandeling ontspannen en verzorgd voelt en dat u met een zelfverzekerd gevoel naar huis kunt gaan.

Ik ben u graag van dienst met kwaliteit, advies en service. Bel of email mij en laat u informeren over de mogelijkheden die ik u kan bieden.

Tot ziens in mijn salon.

 


Brenda Venema-Gerritsen